Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Plukių takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Plungės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Pokšniabalio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Popieriaus g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Porų takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g varškės 200 g margarino 2 stiklinės miltų 1 šaukštelis sodos 2 šaukštai grietinės 1 kiaušinis cukrus paviršiaus apibarstymui
Gaminimas: Ant didelės lentelės peiliu
kapojame margariną su miltais. Kai jie pavirsta trupiniais, dedame pertrintą varškę ir grietinę, sumaišytą su soda. Toliau viską kapojame, kol produktai sulimpa į tešlą. Tešlą atšaldome, tada iškočiojame ir išspaudžiame iš jos 9-10 cm diametro apvalius gabalėlius. Vienoje lėkštelėje
išplakame kiaušinį, o kitą įberiame cukraus. Tešlos gabalėlius viena puse vilgome į kiaušinio plakinį, o po to į cukrų. Gabalėlius lenkiame per pusę cukrumi į vidų ir dar kartą per pusę. Dedame į miltais pabarstytą skardą ir kepame karštoje 220°C temperatūros orkaitėje, kol gražiai
pagelsta.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g varškės 200 g margarino VILNIUS kepiniams 250 g miltų 1 a.š. kepimo miltelių 100 g rudojo cukraus
Gaminimas: Ištirpinkite margariną ir gerai išmaišykite su varške.
Supilkite miltus, kepimo miltelius ir išminkykite tešlą. Ant miltais pabarstyto stalo iškočiokite maždaug 5 mm storio ritinėlius ir supjaustykite griežinėliais. Apvoliokite cukruje ir dėkite į riebalais išteptą kepimo skardą. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje, 20-25 min.
|
|
|
|
|