Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ernesta,
pvp,
nanoferma,
pazintys vyresniems,
igor,
varzybu sala,
kaimynai,
seksui,
jurgita zakaite,
aurimas mufasa,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Valstybe, kurioje 2006 m. vyko pasaulio futbolo cempionatas,
Valstybe, kurioje atsirado literaturos zanras - novele,
Valstybe, kurioje atskiros provincijos ar sritys tvirtai pajungtos centrinei valdziai,
Valstybe, kurioje yra garsioji undineles skulptura,
Valstybe, kurioje pirmasyk iteisinta penkiu dienu darbo savaite,
Smėlynų g., Tauragės m., Tauragės r. sav.,
Sodų g., Tauragės m., Tauragės r. sav.,
Spaustuvės g., Tauragės m., Tauragės r. sav.,
Sporto g., Tauragės m., Tauragės r. sav.,
Stadiono g., Tauragės m., Tauragės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai Pagrindui: 200 g paprastų šokoladinių sausainių (geriausiai Selga) 70 g sviesto
Varškės masei: 200 g kartaus šokolado 700 – 800 g varškės (geriausiai pertrinta, aš naudojau Mūsų Švelniąją
liesą) 250 g cukraus 2 šaukštai miltų 4 kiaušiniai 2 šaukštai grietinėlės 1 arb. šaukštelis vanilinio cukraus 0,5 arb. šaukštelio migdolų ekstrakto (galima pakeisti šaukštu Amareto likerio) 150 g kokoso drožlių 100 g jogurto (naudojau riešutinį, bet turėtų tikti
bananinis, kokosinis ar koks kitas) Gaminimas: Įkaitinkite orkaitę iki 180 C. 26 cm skersmens apvalios nuimamais kraštais kepimo formos dugną išklokite kepimo popieriumi. Sutrupinkite sausainius (galima juos sutrinti kavamalėje arba virtuviniame kombaine), ištirpinkite sviestą. Sumaišykite
sausainių trupinius su tirpintu sviestu ir šia mase išklokite kepimo formos dugną ir padarykite ~ 1 cm aukščio sieneles. Kepkite orkaitėje apie 8 minutes. Išimkite ir palikite atvėsti. Sumažinkite orkaitės temperatūrą iki 160 C.
Ištirpinkite šokoladą. Kol šokoladas tirpsta, mikseriu
suplakite varškę ir jogurtą, kad gautųsi vientisa masė. Pamažu plakdami suberkite cukrų, vanilinį cukrų, miltus. Po vieną įmuškite kiaušinius, gerai išplakdami po kiekvieno. Įplakite grietinėlę, migdolų ekstraktą, kokoso drožles. Supilkite varškės masę ant formoje esančio sausainių pagrindo.
Paskleiskite šokoladą ant viršaus ir naudodami peilį šiek tiek pamaišykite varškės ir šokolado mases, kad gautųsi dekoratyvios bangelės. Kepkite vidurinėj orkaitės lentynoj apie 1 valandą ir 15 min. Išimkite pyragą iš orkaitės ir leiskite jam atvėsti. Peiliu apipjaukite palei pyrago kraštus
atlaisvindami jį nuo skardos sienelių, nes jis vėsdamas truputį sukris, tad geriausia, jog nebūtų prikibęs. Prieš patiekdami pyragą palaikykite kelias valandas šaldytuve. Skanaus!
|
|
|
|
|