Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pvp,
nanoferma,
pazintys vyresniems,
igor,
varzybu sala,
kaimynai,
seksui,
jurgita zakaite,
aurimas mufasa,
56+5=,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuviu rasytojas, parases drama "Sarunas",
Lietuviu rasytojas, parases pasakecias "Lapes ir gandro cesnis", "Vilks provininks", "Azuols gyrpelnys", "Rudikis jomarkininks", "Suo didgalvis", "Pasaka apie sudvabali",
Lietuviu rasytojas, pasakeciu "Lape ir juodvarnis", "Lape ir zasys", "Zmogus ir levas", "Aitvarai", "Arklys ir meska", "Erelis, karalius pauksciu, ir gudrybe karaliuko" autorius,
Lietuviu rasytojas, romano "Mediniai stebuklai" autorius,
Lietuviu rasytojas, romano "Priesausrio vieskeliai", apysaku rinkiniu "Balsai is tylos", "Link debesijos", prozos rinkinio "Zole po serksnu" autorius,
Visorių Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 20-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 21-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 5 kiaušiniai 150 g majonezo 100 g grietinės 350 g tarkuoto fermentinio sūrio
Įdarui: 500 g faršo 1 svogūno galva 1 kiaušinis druskos,
pipirų Gaminimas: Kiaušinius sumaišyti su majonezu, grietine ir sūriu. Supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą (geriausiai didelė skarda, tokia, kurios paprastai būna prie orkaitės). Kepti 20 min. iki 200° C įkaitintoje orkaitėje. Šiek tiek ataušinti. Turi gautis minkštas omletinis
pagrindas. Ant pagrindo paskleiskite įdarą: faršą (žalią), sumaišytą su kiaušiniu, smulkiai supjaustytu svogūnu, pagardintu druska bei pipirais. Pradedant trumpuoju kraštu susukite į vyniotinį. Kepti dar 40 min. iki 200° C įkaitintoje orkaitėje. Iškepus leiskite atvėsti ir tada supjaustykite
riekelėmis. Šis patiekalas labai gražiai atrodo, tad puikiai tiks ir šventiniam stalui. Be to - su juo galima daug improvizuoti, pvz. į faršą pridėti daržovių, ryžių, aštresnių prieskonių ir t.t.
|
|
|
|
|