Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dantu balinimas,
vartai,
tvoros,
bkdr30125,
jaucio rago kriaukles,
gido kolekcija,
pilies,
stogo,
stogo kark,
vcėžjys,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rusu kompozitorius, operu, baletu, kantanu autorius, vienas pirmuju A.Puskino poezijos interpretatoriu: Aleksandras ...,
Rasytojas, romano "Drinos tiltas" autorius,
Lietuviu rasytojas, noveliu "Horizonte bega sernai", "Keleivio noveles" autorius,
Vokieciu kompozitorius, vargonininkas, misiu, kantanu autorius,
Italu tapytojas ("Suo su pasaitu") ,
Jazminų g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Jurginų g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
K. Donelaičio g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Kadagių g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Kanų g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 5 kiaušiniai 150 g majonezo 100 g grietinės 350 g tarkuoto fermentinio sūrio
Įdarui: 500 g faršo 1 svogūno galva 1 kiaušinis druskos,
pipirų Gaminimas: Kiaušinius sumaišyti su majonezu, grietine ir sūriu. Supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą (geriausiai didelė skarda, tokia, kurios paprastai būna prie orkaitės). Kepti 20 min. iki 200° C įkaitintoje orkaitėje. Šiek tiek ataušinti. Turi gautis minkštas omletinis
pagrindas. Ant pagrindo paskleiskite įdarą: faršą (žalią), sumaišytą su kiaušiniu, smulkiai supjaustytu svogūnu, pagardintu druska bei pipirais. Pradedant trumpuoju kraštu susukite į vyniotinį. Kepti dar 40 min. iki 200° C įkaitintoje orkaitėje. Iškepus leiskite atvėsti ir tada supjaustykite
riekelėmis. Šis patiekalas labai gražiai atrodo, tad puikiai tiks ir šventiniam stalui. Be to - su juo galima daug improvizuoti, pvz. į faršą pridėti daržovių, ryžių, aštresnių prieskonių ir t.t.
|
|
|
|
|
|