Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
internet,
kaukiu,
nanoferma,
ernesta,
pvp,
pazintys vyresniems,
igor,
varzybu sala,
kaimynai,
seksui,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Alyvų g., Kaniūkų k., Varėnos r. sav.,
Klevų g., Kaniūkų k., Varėnos r. sav.,
Alekniškių g., Kapiniškių k., Varėnos r. sav.,
Skroblaus g., Kapiniškių k., Varėnos r. sav.,
Sodžiaus g., Kapiniškių k., Varėnos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Vyšnios, 1 kilogramas Cukrus, 1 kilogramas Vanduo, 1 stiklinė Apelsinai, žievelė, truputį
Gaminimas: Paruoškite uogas - nuplaukite, nuimkite kotelius. Uogas nusausinkite ir išimkite
kauliukus. Ant paruoštų vyšnių užpilkite karštą sirupą ir vandens, cukraus, apelsino žievelės ir palikite nakčiai kambario temperatūroje. Kitą dieną nupiltą sirupą užvirinkite ir jau kiek pravėsusį užpilkite ant uogų ir vėl palikite nakčiai. Trečią dieną užpilkite uogas karštu, pavirintu sirupu
ir pamažu virkite apie 10 min. Uogienę supilstykite į 1L talpos karštus, gerai išplautus ir iškaitintus stiklainius ir tuoj pat sandariai uždarykite steriliais dangteliais.
|
|
|
|
|