Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Eimuliškio g., Daukniūnų k., Panevėžio r. sav.,
Kapinės g., Daukniūnų k., Panevėžio r. sav.,
Linonių g., Daukniūnų k., Panevėžio r. sav.,
Rudikėlių g., Daukniūnų k., Panevėžio r. sav.,
Sūdramagalos g., Daukniūnų k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g sūdytos silkės 0,75 stiklinės pieno 250 g vengrinių šviežių ar šaldytų slyvų 1 šaukštas cukraus 2 šaukštai migdolų 0,25 šaukštelio citrinos žievelės 2 šaukštai kapotų
krapų 3-4 šaukštai aliejaus citrinos sulčių pipirų
Gaminimas: Silkę nuvalyti, išimti kaulus, pamirkyti piene 5-6 val., po to išimti, nusausinti ir supjaustyti gabalėliais. Iš slyvų išimti kauliukus, pašlakstyti vandeniu, apiberti cukrumi, uždengti ir troškinti. Kai
slyvos suminkštės, pertrinti per sietelį, išmaišyti su kapotais migdolais ir aliejumi, įberti pipirų, citrinos žievelę, įpilti citrinos sulčių. Silkę sudėti į indą, užpilti padažu ir 2-3 val. palaikyti šaldytuve.
|
|
|
|
|