Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pilies,
stogo,
stogo kark,
vcėžjys,
dailios formos kaulas,
kur rasti kaulą,
kaulas,
kaulą,
gidas sugrįžo,
gidas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rodūnios Sodų 16-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 17-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g sūdytos silkės 0,75 stiklinės pieno 250 g vengrinių šviežių ar šaldytų slyvų 1 šaukštas cukraus 2 šaukštai migdolų 0,25 šaukštelio citrinos žievelės 2 šaukštai kapotų
krapų 3-4 šaukštai aliejaus citrinos sulčių pipirų
Gaminimas: Silkę nuvalyti, išimti kaulus, pamirkyti piene 5-6 val., po to išimti, nusausinti ir supjaustyti gabalėliais. Iš slyvų išimti kauliukus, pašlakstyti vandeniu, apiberti cukrumi, uždengti ir troškinti. Kai
slyvos suminkštės, pertrinti per sietelį, išmaišyti su kapotais migdolais ir aliejumi, įberti pipirų, citrinos žievelę, įpilti citrinos sulčių. Silkę sudėti į indą, užpilti padažu ir 2-3 val. palaikyti šaldytuve.
|
|
|
|
|
|