Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
porno,
homemade,
porno saitai,
istrinti,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mokinio gebejimas isisamoninti, ismokti mokytojo pateikiama medziaga,
Mokinio ziniu ir gebejimu patikrinimas baigus svietimo programa ar siekiant pradeti nauja,
Mokinys, besimokantis pagal priesmokyklinio, pradinio, pagrindinio, vidurinio ar atitinkamas specialiojo ugdymo ir pirminio profesinio mokymo programas,
Mokinys, pasilikes kartoti kurso antra karta,
Mokiniu bendrabutis prie mokyklos,
Įkalnės aklg., Kauno m., Kauno m. sav.,
Ilgoji g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Yliškių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Iniciatorių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Inkaro g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g veršienos arba jautienos faršo, 300 g fermentinio sūrio, 8 sūrio lazdelės, 100 g mocarelos, 250 g lakštinių makaronų, 1 svogūno galvutė, 4 skiltelės česnako, 10
pievagrybių, šlakelis aliejaus, žiupsnelis druskos, pipirų, čiobrelių arba raudonėlių, petražolių, 2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos, 1 l pomidorų tyrės, 1 l pieno, 100 g sviesto, 100 g miltų.
Gaminimas: Pieno padažas. Užvirkite pieną, įdėkite
druskos, pipirų. Puode arba keptuvėje išlydykite sviestą ir sumaišykite su miltais. Sviesto ir miltų mišinį dėkite į kaitinamą pieną ir maišykite, kol sutirštės. Mėsos padažas. Smulkiai supjaustykite svogūnus ir česnakus. Apkepinkite aliejuje su čiobreliais ir pjaustytais pievagrybiais, kol
pagels. Dėkite maltą mėsą ir viską kartu kepkite puode, kol išgaruos skystis ir mėsa taps sausa. Tuomet pilkite pomidorų tyrę, dėkite pomidorų pastos, druskos, pipirų ir virkite, kol nugaruos šiek tiek skysčio. Paruošimas. Į gilią kepimo formą dėkite sluoksnius tokia tvarka: pieno padažas,
makaronai, mėsos makaronai, pieno padažas, sūrio lazdelės ir petražolės, makaronai, mėsos padažas, makaronai, pieno padažas, tarkuotas sūris. Įkaitinkite orkaitę iki 160° arba 170° karščio ir dėkite kepti. Kepkite apie valandą, kol apskrus. Iškepus valgykite iškarto, bet galima palikti gabalėlį
ir kitai dienai. Makaronų patiekalas paruoštas!
|
|
|
|
|