Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
gidas sugrįžo,
gidas,
auksinis raktas,
gyvalazdė,
matavimo pratimai,
sovietų sąjunga,
pilies,
pilis,
gabijos,
kolekcos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Atgajos g., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Audruvės g., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Aušros g., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Aviečių Tak., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Azalijų Tak., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg trešnių 300 g minkšto sviesto 4 kiaušiniai 200 g cukraus 200 g miltų 260 g avižinių dribsnių 1 šaukštelis kepimo miltelių (Kepimo milteliai)
Gaminimas: Trešnes
nuplauname, nusausiname ir pašaliname jų kauliukus. Sviestą išsukame su kiaušiniais ir cukrumi. Miltus sumaišome su avižiniais dribsniais ir kepimo milteliais. Viską po truputį įmaišome į sviesto masę. Tešlą iškrečiame ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos ir tolygiai
paskirstome. Suberiame trešnes, lengvai jas įspaudžiame. Pyragą kepame 200°C temperatūros orkaitėje apie 40 min. Iškepusį pyragą atvėsiname, supjaustome gabalėliais ir apibarstome miltiniu cukrumi.
|
|
|
|
|
|