Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kurto Skroblio g., Senosios Įpilties k., Kretingos r. sav.,
Miško g., Senosios Įpilties k., Kretingos r. sav.,
Mokyklos g., Senosios Įpilties k., Kretingos r. sav.,
Pamiškės g., Senosios Įpilties k., Kretingos r. sav.,
Piliakalnio g., Senosios Įpilties k., Kretingos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg rabarbarų (Rabarbarai) 250 g cukraus 1 pakelis vanilinio arba migdolinio pudingo miltelių 200 ml grietinės 50 g margarino arba sviesto 3 kiaušiniai Mielinė tešla: 500 g
miltų 100 g cukraus 80 g margarino druskos 1 pakelis vanilinio cukraus arba tarkuota citrinos žievelė arba 3 kartieji migdolai 1 stiklinė pieno 30 g mielių
Gaminimas: Receptas - didelei skardai. Pagrindui naudojama kočiojama mielinė arba greita varškinė tešla.
Mielinė tešlos produktai išvardinti viršuje. Varškinei tešlai: 150 g varškės 5 šaukštai pieno 6 šauktai aliejaus 75 g cukraus 1 pakelis vanilinio cukraus žiupsnelis druskos 300 g miltų 1 pakelis kepimo miltelių Mikseriu ar šaukštu gerai išmaišyti viską
išskyrus miltus ir kepim miltelius. Minkant palaipsniui sudėti su kepimo milteliais sumaišytus miltus. Galima kočioti arba tiesiog išploti tešlą skardoje. Tinka visiems „didelės skardos“ pyragams. Įdaras: Supjaustytus rabarbarus apibarstyti cukrumi ir palikti bent valandai pastovėti, kad
išsiskirtų sultys. Riebalais išteptą skardą iškloti tešla paliekant „bortelį“. Jei reikia praskiesti susidariusias sultis, kad susidarytų 3/8 litro, pakaitinti jas ir sudėti prieš tai grietinėje išmaišytus pudingo miltelius. Dar karštame pudinge ištirpdyti margariną, įmušti kiaušinius, gerai
išmaišyti. Masę išpilti ant tešlos, ant „paklotėlio“ išdėlioti nuvarvintus rabarbarų gabaliukus. Kepti vidutinio karštumo (iki 200 0 laipsnių) orkaitėje maždaug 40 minučių. Dar karštą pyragą galima (bet visai nebūtina) apšlakstyti tirpintu sviestu ir apibarstyti cukraus pudra. Vietoj
rabarbarų galima naudoti ir trumpai pakaitintus žalius agrastus.
|
|
|
|
|