Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ateities g., Griškabūdžio mstl., Šakių r. sav.,
Atžalyno g., Griškabūdžio mstl., Šakių r. sav.,
Birštono g., Griškabūdžio mstl., Šakių r. sav.,
Draugystės g., Griškabūdžio mstl., Šakių r. sav.,
J. Jablonskio g., Griškabūdžio mstl., Šakių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 stiklinės virtų ryžių 200 g fermentinio sūrio 2 saujos dilgėlių 6 kiaušiniai sviestas formai patepti 200 g margarino 1 kiaušinis 300-350 g
miltų druska
Gaminimas: Iš tešlai skirtų produktų užminkome tešlą ir 1 val. laikome šaltai. Tuomet iškočiojame 5 mm storio lakštą ir įklojame į sviestu pateptą kepimo formą. Apipjauname kraštus. Iš likusios tešlos išpjauname lapelius. Įdarui suplakame kiaušinius. Dilgėles
nuplikome verdančiu vandeniu ir smulkiai supjaustome. Fermentinį sūrį sutarkuojame. Viską sumaišome su ryžiais, pasūdome ir sukrečiame į kepimo formą ant tešlos. Papuošiame tešlos lapeliais. Kepame 200 C temperatūros orkaitėje, kol kraštai ir viršus gražiai paruduoja.
|
|
|
|
|