Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pašalinti anketą,
url,
garena,
bank,
jonines,
what is 2 plus 5,
5120. com,
mineskarf,
kotas,
kirtiklio kotas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Birelių Sodų 25-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Birelių Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gudų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gulbinėlių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gulbinėlių Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g neriebios mėsos be kaulų 30 g sviesto 3-4 skiltelės česnako 2 pomidorai (arba 0,5 stiklinės pomidorų tyrės) 1 šaukštas miltų 1 stiklinė rūgusio pieno 2 svogūnai 1
morka 1 salieras 1 poras petražolių pipirų lauro lapelių (Lauro lapas) druskos
Gaminimas: Mėsą supjaustyti, sudėti į puodą, užpilti rūgpieniu, pasūdyti ir virti uždengtą ant labai silpnos ugnies. Svieste pakepinti smulkiai kapotus svogūnus, su
druska sutrintą česnaką, susmulkintas daržoves, miltus, prieskonius, maišant kepinti kol suminkštės. Į šį padažą sudėti išvirtą mėsą ir pakaitinti 10-15 min. ant silpnos ugnies, kol neliks padažo, o mėsa gražiai pagels. Išėmus mėsą dar smulkiau supjaustyti, sudėti į pusdubenį, apdėti
virtomis ar keptomis bulvėmis, papuošti žalumynais, atskirai patiekti raugintų kopūstų ar kitų daržovių.
|
|
|
|
|