Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pašalinti anketą,
url,
garena,
bank,
jonines,
what is 2 plus 5,
5120. com,
mineskarf,
kotas,
kirtiklio kotas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Verkių Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Verkių Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Verkių Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Versekos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Verslo g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g kiaulienos filė 4 maži obuoliai 150 ml grietinėlės 3 šaukštai brendžio 3 šaukštai
aliejaus druskos pipirų cukraus kario imbiero muskato
Gaminimas: Mėsą nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite 1 cm storio gabalėliais. Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite stambiais griežinėliais. Kiaulieną su prieskoniais apkepkite
aliejuje ir pastatykite šiltai. Į keptuvę sudėkite obuolius, pabarstykite cukrumi ir pakepinkite iki auksinio atspalvio. Išgriebkite ir padėkite šiltai. Į išsiskyrusias sultis liekite grietinėlę, užvirinkite, įberkite prieskonių, įpilkite brendžio. Sudėkite mėsą ir obuolius į padažą.
|
|
|
|
|