Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jaucio rago kriaukles,
gido kolekcija,
pilies,
stogo,
stogo kark,
vcėžjys,
dailios formos kaulas,
kur rasti kaulą,
kaulas,
kaulą,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kalveliškių g., Šilutės m., Šilutės r. sav.,
Karklų g., Šilutės m., Šilutės r. sav.,
Kaštonų g., Šilutės m., Šilutės r. sav.,
Katalikų Bažnyčios g., Šilutės m., Šilutės r. sav.,
Kęstučio g., Šilutės m., Šilutės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g kiaulienos filė 4 maži obuoliai 150 ml grietinėlės 3 šaukštai brendžio 3 šaukštai
aliejaus druskos pipirų cukraus kario imbiero muskato
Gaminimas: Mėsą nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite 1 cm storio gabalėliais. Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite stambiais griežinėliais. Kiaulieną su prieskoniais apkepkite
aliejuje ir pastatykite šiltai. Į keptuvę sudėkite obuolius, pabarstykite cukrumi ir pakepinkite iki auksinio atspalvio. Išgriebkite ir padėkite šiltai. Į išsiskyrusias sultis liekite grietinėlę, užvirinkite, įberkite prieskonių, įpilkite brendžio. Sudėkite mėsą ir obuolius į padažą.
|
|
|
|
|
|