Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
sezonas,
sezono laimetojai,
pašalinti anketą,
url,
garena,
bank,
jonines,
what is 2 plus 5,
5120. com,
mineskarf,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gabijos g., Kalvelių k., Vilniaus r. sav.,
Kalvelių 1-oji g., Kalvelių k., Vilniaus r. sav.,
Kalvelių 2-oji g., Kalvelių k., Vilniaus r. sav.,
Kalvelių 3-ioji g., Kalvelių k., Vilniaus r. sav.,
Kalvelių 4-oji g., Kalvelių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai:
1 šaukštas aliejaus Druska 1 kg karpio 2 šaukštai kvietinių miltų Lauro lapas 0,5 l obuolių sulčių Petražolės 1 šaukštas sviesto 3 svogūnai 0,5 l vandens 20 g
želatinos
Gaminimas: Nulupta žuvis supjaustoma 4 cm pločio gabalais ir pasūdoma. Smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami svieste, suberiami miltai, atskiedžiama vandeniu bei sultimis, sudedami prieskoniai, užvirinama. Į verdantį sultinį sudedama žuvis ir pavirinama ant
silpnos ugnies 30 min., vėliau atšaldoma sultinyje ir gražiai perdedama į gilų pusdubenį. Sultinys nupilamas, pavirinamas, supylus aliejų ir ištirpintą želatiną, dar pakaitinamas ir užpilamas ant karpio. Kai drebučiai sustingsta, žuvis apibarstoma supjaustytais petražolių lapeliais.
|
|
|
|
|