Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
seksui,
jurgita zakaite,
aurimas mufasa,
56+5=,
prepaid,
iptv,
varžybų sala,
ištrinti užduotį,
pradeti naujas varzybas,
super turtuolis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Saldziavaisis citrinmedis,
Gramatikos skyrius, kuris nagrineja kalbos dalis ir ju kaityba, zodzio sandara bei zodziu daryba,
Kalbos dalis, kuri zymi ypatybe,
Kalbos dalis, kuri nurodo daikta, ypatybe arba skaiciu, bet ju nepavadina,
Veiksmazodzio forma, zyminti antraeili veiksma, atliekama kito veikejo,
Strazdų g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Stumbrų g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Svajonių g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Svarainių g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Svyruoklių g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 5 kiaušiniai 5 šaukštai pieno 1 šaukštas miltų druska pipirai 8 gabalėliai keptų marinuotų strimėlių 3 stiklinės žuvies sultinio 2,5 šaukšto želatinos 0,5 indelio konservuotų
kukurūzų 1 virta morka 1 stiklinė šaldytų arba konservuotų žirnelių svogūnų laiškai aliejus kepimui
Gaminimas: 1 stiklinėje šalto žuvies sultinio išbrinkiname želatiną. Iš kiaušinių, pieno ir miltų, pabarstę druska ir pipirais, iškepame omletą. Jį atvėsiname ir
supjaustome juostelėmis. Šaldytus žirnelius apverdame pasūdytame vandenyje, morką supjaustome kubeliais. Ištirpintą želatiną sumaišome su likusiu sultiniu, paskaniname keliais šaukštais marinato nuo strimėlių. Į formą įpilame dalį sultinio. Kai jis pradeda stingti, sudedame
strimėlių gabaliukus, susuktus į omleto juosteles ir susmeigtus mediniais pagaliukais. Šaldome, kol drebučiai visiškai sustingsta. Ištraukiame pagaliukus. Tada nedidelėmis dalimis pilame sultinio su želatina, sudedame svogūnų laiškus, žirnelius, kukurūzus ir morkas. Supilame paskutinę
sultinio dalį ir laikome šaltai, kol drebučiai sustingsta. Prie drebučių tinka įvairūs majonezo padažai.
|
|
|
|
|