Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kūdros g., Voverynės vs., Utenos r. sav.,
Lazdynų g., Voverynės vs., Utenos r. sav.,
Mėtų g., Voverynės vs., Utenos r. sav.,
Miško g., Voverynės vs., Utenos r. sav.,
Obelų g., Voverynės vs., Utenos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g žuvies (virtos, rūkytos arba konservuotos) 200 g morkų 100 g saliero 100 g smulkių pupelių (arba šparaginių) 1 raugintas arba marinuotas agurkas aliejaus Padažas: 50 g
pomidorų tyrelės 1 šaukštelis garstyčių 1 šaukštelis sojos aliejaus 1 česnakas 1 svogūnas pipirų cukraus acto
Gaminimas: Pasirinktinai: alyvos, paprika arba marinuoti šampinjonai. Iš žuvies išimti ašakas, supjaustyti mažais gabalėliais. Išvirtas
daržoves, agurką supjaustyti kubeliais, įdėti išvirtas pupeles, pasirinktus priedus ir viską išmaišyti. Svogūną pakepinti aliejuje, sudėti pomidorų tyrelę ir kitus padažo komponentus, jeigu reikia, atskiesti vandeniu. Mišrainę užpilti padažu ir pamažu išmaišyti. Skaniausia kitą dieną.
|
|
|
|
|