Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dziiigitas,
riteriukarai,
transporteris,
klaipedoje,
??????????,
miško uog,
kaučiukas,
sicnalenes,
deimantine dama,
internet,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Jašiūnų g., Turgelių k., Šalčininkų r. sav.,
Medininkų g., Turgelių k., Šalčininkų r. sav.,
Naujasis skg., Turgelių k., Šalčininkų r. sav.,
P. Bžostovskio g., Turgelių k., Šalčininkų r. sav.,
Tylioji g., Turgelių k., Šalčininkų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg vištų kepenėlių 0,5 kg vištų skrandukų 100 g margarino 2 svogūnai 4 kiaušiniai 1/2 šaukštelio cukraus druska pipirai 3 lauro lapai (Lauro lapas) aliejus
kepimui
Gaminimas: Kepenėles pakepame su aliejumi ir troškiname nedideliame kiekyje vandens 15-20 min. Baigdami troškinti įdedame 2 lauro lapus. Atšaldome. Skrandukus verdame pasūdytame vandenyje. Baigdami virti įdedame lauro lapą. Atšaldome. Svogūnus susmulkiname ir pakepame su
margarinu (100 g), pabarstome cukrumi, druska, pipirais. Kepenėles, skrandukus, svogūnus ir kietai virtus kiaušinius kelis kartus permalame mėsmale, supilame nuo svogūnų kepimo likusį margariną ir gerai išmaišome. Šią masę sukrečiame į aliejumi pateptą dubenį. Paslegiame ir 2 val. laikome
šaltai.
|
|
|
|
|