Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Parko g., Ruponių k., Pakruojo r. sav.,
Vingio g., Ruponių k., Pakruojo r. sav.,
Malūno g., Sigutėnų k., Pakruojo r. sav.,
Sodžiaus g., Sigutėnų k., Pakruojo r. sav.,
Svajonių g., Sigutėnų k., Pakruojo r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 viščiukas 1-2 dešrelės 1 kiaušinis 1 šaukštas miltų 1 skiltelė česnako mairūnas (Kvapusis mairūnas) pipirai druska
Gaminimas: Viščiuką perpjauti pusiau išilgai
stuburo ir aštriu peiliu atskirti kaulus taip, kad mėsa liktų vienam gabale. Lygiai sudėtą filė išmušti grūstuvėliu, suformuoti stačiakampį. Mėsą įtrinti prieskoniais. Baltymus standžiai suplakti, įmesti trynį, miltų, žiupsnelį druskos ir iškepti omletą (į omletą galima įberti pilną šaukštą
špinatų - bus žalias). Ant mėsos uždėti ataušintą omletą ir dešrelę arba dvi, jeigu viščiukas didelis. Išlyginti odelės kraštus ir suformuoti vyniotinį, užsiūti jį ir suvynioti į aliuminio foliją. Troškinti nedideliame vandens kiekyje 45-60 min. (priklausomai nuo viščiuko
dydžio). Ataušinus ištraukti siūlus, supjaustyti vyniotinį riekėmis ir papuošti. Taip paruoštą viščiuką galima patiekti ir karštą.
|
|
|
|
|