Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Fizikų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Fridricho Gedkanto g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Fulgento Rimgailos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
G. Žemkalnio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gabijos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1/2 vidutinio dydžio garbanotojo kopūsto galvutės (Garbanotasis kopūstas) 2 šaukštai sviesto arba margarino 1-2 šaukštai maltų džiūvėsėlių cukraus druskos
Gaminimas: Kopūstą
perpjauti į 4 dalis taip, kad kiekviena jų būtų kopūsto koto prilaikoma. Aprišti baltu siūlu, kad verdant nesubyrėtų. Užvirinti vandenį su druska ir cukrumi, įdėti kopūstą ir 15-20 min. nepridengus virti. Išimti iš vandens, gerai nusausinti. Keptuvėje pakepinti maltus džiūvėsėlius,
įmesti sviesto arba margarino ir apipilti kopūstus. Patiekti kaip garnyrą mėsos patiekalams. Reikėtų žinoti, kad nemalonus kopūstų kvapas pašalinamas įpilant truputį pieno verdant (užteks pusės stiklinės).
|
|
|
|
|