Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Giminių skg., Vosyliukų k., Trakų r. sav.,
Joninių g., Vosyliukų k., Trakų r. sav.,
Kelininkų 1-oji g., Vosyliukų k., Trakų r. sav.,
Kelininkų 2-oji g., Vosyliukų k., Trakų r. sav.,
Kelininkų 3-ioji g., Vosyliukų k., Trakų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g rūkyto kumpio 200 g raugintų kopūstų Padažui: 2 šaukštai sviestoarba margarino 2 kiaušiniai 2 šaukštai garstyčių 2 šaukštai cukraus 2 šaukštai obuolių acto 2 šaukštai
baltojo vyno 2 šaukštai sultinio
Gaminimas: Kumpį išverdame su raugintais kopūstais. Paruošiame padažą. Dubenėlyje ištirpiname sviestą ir jį atvėsiname. Tuomet sudedame kiaušinių trynius, garstyčias, cukrų, supilame actą, vyną, sultinį ir verdame, kol padažas tampa grietinės
tirštumo. Mėsą supjaustome riekelėmis, užpilame padažu. Patiekiame šaltą su marinuotais ir šviežiais agurkais, alyvomis, svogūnų laiškais.
|
|
|
|
|