Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ernesta,
pvp,
nanoferma,
pazintys vyresniems,
igor,
varzybu sala,
kaimynai,
seksui,
jurgita zakaite,
aurimas mufasa,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
S. Dariaus ir S. Girėno g., Birštono m., Birštono sav.,
Slyvų g., Birštono m., Birštono sav.,
Svarainių g., Birštono m., Birštono sav.,
Šlaito g., Birštono m., Birštono sav.,
Tylioji g., Birštono m., Birštono sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg sūdytos silkės 1 kg svogūnų 30 g džiovintų grybų 100 g pomidorų padažo 1 kornišonas 100 g šprotų 1 šaukštas aliejaus 1 šaukštelis
pipirų cukraus
Gaminimas: Per naktį išmirkytus grybus išvirti. Smulkiai supjaustytus svogūnus apkepinti aliejuje. Grybus, svogūnus ir šprotus permalti mėsmale, išmaišyti su pomidorų padažu, pipirais ir cukrumi, pjaustytu kornišonu. Išmirkytą silkę nuvalyti, supjaustyti
gabalėliais, išmaišyti su padažu, sudėti į indą, uždengti ir 2-3 val. palaikyti šaldytuve. Patiekiant puošti citrina, marinuota paprika, petražolėmis.
|
|
|
|
|