Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Juodvarnių Sodų 17-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 20-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 pakelis midijų Padažui: 1 stiklinė majonezo 200 g grietinės kondensuoto pieno, truputis 1 šaukštas konjako 1 šaukštas čili (aštraus) padažo 1 šaukštas kario susmulkintų
prieskoninių žalumynų 1 skiltelė česnako druskos
Gaminimas: Šis moliuskų pagaminimo būdas labai paprastas. Dviese, keturiese ar šešiese - visada malonu knebinėtis su moliuskais, nes ne tik valgoma, bet ir daug geriama. Taigi: moliuskai nuplaunami po tekančio vandens srove,
nutraukiami ūsai. Atsivėrusios geldutės išmetamos. Gyvūnėliai, likę geldutėse, sudedami į dubenėlį. Padažui visi priedai suplakami ir pagardinami aštriais prieskoniais. Tinka visi prieskoniniai žalumynai, kuriuos tik rasite. Moliuskai sudedami į grilį ant grotelių ir kepami. Po 3 minučių
geldutės atsidaro. Kiekvienas ima po moliuską ir pamirko padaže. Tuo metu dedama į grilį kita moliuskų porcija.
|
|
|
|
|