Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kryžiokų Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kryžiokų Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kryžiokų Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kryžiokų Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kryžiokų Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 12 džiovintų slyvų 50 g fermentinio sūrio 12 kepintų sūdytų žemės riešutų 1 skiltelė česnako 1 šaukštas majonezo 2 šaukštai kečupo 6 salotų lapai
Gaminimas: Lėkštę
išklojame salotų lapais, išdėliojame džiovintas slyvas. Ant slyvų užbarstome labai smulkiai supjaustyto fermentinio sūrio, uždedame po truputį susmulkinto česnako ir majonezo, sumaišyto su kečupu. Užkandį pabarstome susmulkintais riešutais.
|
|
|
|
|