Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Virčiuvio g., Bučiūnų k., Joniškio r. sav.,
Buivydžių g., Buivydžių k., Joniškio r. sav.,
Platonio g., Buivydžių k., Joniškio r. sav.,
Tvenkinio g., Buivydžių k., Joniškio r. sav.,
Damelių g., Damelių k., Joniškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g maltos kiaulienos 800 g maltos jautienos 200 g veršienos (Abbacchio) 2 kiaušiniai druska pipirai muskato riešutas 1/2 stiklinės kmynų
Gaminimas: Į maltą mėsą
įmušame kiaušinius, įberiame druskos, pipirų, muskato riešuto, 2 šaukštus kmynų ir gerai išminkome. Veršieną supjaustome plonomis juostelėmis ir sudedame į maltą mėsą. Formuojame kepsnį. Jo viršų pabarstome likusiais kmynais. Kepame orkaitėje 1 val. Jei norime patiekti šaltą,
atšaldome ir supjaustome riekelėmis. Puošiame saldžiąja paprika. Jei patiekiame karštą, valgome su bulvėmis, šviežiomis arba marinuotomis daržovėmis.
|
|
|
|
|