Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kniaudiškių g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Knygnešių g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Koldingo g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Kolūkiečių g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Kosmonautų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kg žalios liesos šoninės (vienas pailgas nelabai storas gabalas) Įdaras: 0,5 kg maltos mėsos 1 maža bandelė 1-2 skiltelės česnako 1-2 kiaušinių tryniai mairūno (Kvapusis
mairūnas) čilio 2 šaukštai kečupo druskos pipirų
Gaminimas: Šoninę nuplauti, šiek tiek pamušti, įtrinti druska ir mairūnu. Bandelę pamirkyti vandenyje arba piene, išspausti, sutrinti šakute. Česnaką ištrinti su druska. Visus įdaro komponentus kruopščiai
išmaišyti. Šoninės gabalą storai pertepti įdaru, tvirtai suvynioti ir stipriai aprišti pakankamai storais medvilniniais siūlais. Vyniotinį kruopščiai įtrinti druska ir mairūnu, galima ištepti kečupu, įdėti į atsparų karščiui indą ir kepti 1 val. 180-200°C temperatūroje. Patiekti su
duona ir garstyčiomis bei pikantiškomis žalių daržovių salotomis.
|
|
|
|
|