Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Minijos g., Šilutės m., Šilutės r. sav.,
Miško g., Šilutės m., Šilutės r. sav.,
Naujakurių g., Šilutės m., Šilutės r. sav.,
Naujoji g., Šilutės m., Šilutės r. sav.,
Nemuno g., Šilutės m., Šilutės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3-4 sūdytos silkės (su pieniais) 1 didelis svogūnas 3-4 džiovinti grybai 100 g fermentinio sūrio 3 šaukštai sviesto 1/2 stiklinės grietinės 1 trynys 1 šaukštas maltų
džiūvėsėlių 2 šaukštai smulkintų petražolių druskos pipirų
Gaminimas: Išmirkytą silkę nuvalyti, išimti kaulus ir kartu su išmirkytais bei išvirtais grybais smulkiai supjaustyti. Svogūną sutarkuoti, suberti į silkę, įdėti petražoles, džiūvėsėlius ir išmaišyti. Truputį
pakepinti svieste. Mažus, karščiui atsparius dubenėlius ištepti sviestu ir sudėti silkės masę. Nuo pienių nuimti plėves, ištrinti su tryniu ir grietine, įberti pipirų ir truputėlį druskos. Tokiu padažu užpilti silkės masę, apiberti tarkuotu sūriu, uždėti sviesto, kepti 10-15 min.
karštoje orkaitėje. Patiekti kaip karštą užkandį.
|
|
|
|
|