Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pakalnės g., Žagarės m., Joniškio r. sav.,
Parko g., Žagarės m., Joniškio r. sav.,
Pašvėčio g., Žagarės m., Joniškio r. sav.,
Raktuvės g., Žagarės m., Joniškio r. sav.,
S. Nėries g., Žagarės m., Joniškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 vidutinio dydžio salieras 300 g troškintų veršienos kepenėlių 2 šaukštai kapotų petražolių druskos pipirų mairūno (Kvapusis mairūnas)
Gaminimas: Nuplautą salierą išverdame
pasūdytame vandenyje. Atvėsusį salierą nulupame, nupjauname viršūnę ir šaukšteliu išskaptuojame vidų. Įdarui kepenėles permalame mėsmale arba supjaustome kubeliais. Kepenėles sumaišome su majonezu, druska ir susmulkintais prieskoniais. Šią masę sudedame į saliero vidų, uždedame nupjautą
viršūnę ir 10 min. troškiname arba kepame orkaitėje.
|
|
|
|
|