Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ernesta,
pvp,
nanoferma,
pazintys vyresniems,
igor,
varzybu sala,
kaimynai,
seksui,
jurgita zakaite,
aurimas mufasa,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Užtvankos g., Tetėnų k., Šalčininkų r. sav.,
Vilniaus g., Tetėnų k., Šalčininkų r. sav.,
Akmenynės g., Turgelių k., Šalčininkų r. sav.,
Bažnyčios a., Turgelių k., Šalčininkų r. sav.,
Gegužės g., Turgelių k., Šalčininkų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g rūkytos lašišos Įdarui: 100 g salierų gumbų 40 g grietinės (20 g grietinės padažui) 100 g majonezo 100 g porų 1 citrinos sultys (pusės citrinos sultys padažui) 80 g
majonezo 20 g grietinės pusės citrinos sultys 20 g smulkintų krapų 50 g juodųjų ikrų
Gaminimas: Salierų gumbus nuvalome, smulkiai supjaustome, užpilame grietinės ir majonezo mišiniu bei citrinos sultimis. Šį įdarą dedame ant rūkytos lašišos ir susukame kartu su
porais. Užkandėlės viršų puošiame juodaisiais ikrais ir citrina. Aplink lašišą pilame padažą, pagamintą iš recepte nurodytų produktų. Puošti alyvomis.
|
|
|
|
|