Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dziiigitas,
riteriukarai,
transporteris,
klaipedoje,
??????????,
miško uog,
kaučiukas,
sicnalenes,
deimantine dama,
internet,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vakarų g., Ringaudų k., Kauno r. sav.,
Žalgirio g., Ringaudų k., Kauno r. sav.,
Žvejų g., Ringaudų k., Kauno r. sav.,
K. Aglinsko g., Rinkūnų k., Kauno r. sav.,
Ryto g., Rinkūnų k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 150 ml jogurto 2 šaukšteliai rudojo cukraus 0,5 šaukštelio kepimo miltelių (Kepimo milteliai) 150 g baltų miltų 300 g išsijotų rupių kvietinių miltų 2 šaukšteliai druskos 1 šaukštas
ghi ar sviesto 125 ml šilto vandens ghi arba aliejus kepimui fritiūre
Gaminimas: Iš vakaro dideliame dubenyje sumaišykite jogurtą, cukrų, kepimo miltelius ir baltus miltus. Uždenkite dubenį audeklu ir nakčiai pastatykite šiltoje vietoje, kad vyktų natūralus rūgimas. Tešla
tinkama tolesniam minkymui, kai ant jos paviršiaus pasirodo pūslelės. Kitame dubenyje sumaišykite išsijotus rupius kvietinius miltus su druska ir pirštų galais įtrinkite į juos ghi arba sviestą. Į šį dubenį suverskite išrūgusį mišinį ir įpilkite vandens. Rankomis viską maišykite, kol sulips ir
gausis tešla. 5-10 minučių tešlą minkykite, kol pasidarys švelni ir vienalytė. Jei ji per drėgna, įberkite truputį miltų. Suvoliokite tešlą į vieną gumulą ir uždengę drėgnu audeklu pastatykite šiltoje vietoje. Po 2 vai. tešlą vėl išminkykite. Suformuokite 15 rutuliukų ir iškočiokite 13 cm
skersmens paplotėlius, įkaitinkite ghi ir kepkite bhaturas fritiūre taip pat, kaip . Tešla ruošiama: 20 min. Laikoma: per naktį plius 2 val. Viena bhatura kočiojama ir kepama: apie 4 min.
|
|
|
|
|