Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Smėlyno g., Dukstynos k., Ukmergės r. sav.,
Šaltinio g., Dukstynos k., Ukmergės r. sav.,
Šilagėlių Tak., Dukstynos k., Ukmergės r. sav.,
Vaivų Tak., Dukstynos k., Ukmergės r. sav.,
Vyturių Tak., Dukstynos k., Ukmergės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 12 vidutinio dydžio porų 0,25 stiklinės aliejaus Padažas: 0,75 stiklinės tirštos grietinės 2 šaukštai citrinos sulčių 2 šaukštai sukapotų žalių petražolių šviežiai maltų
pipirų druskos
Gaminimas: Porus nuvalyti, nupjauti šaknis ir viršutinę žalių lapų dalį, gerai nuplauti. Sudėti 10 min. į dubenį su šaltu vandeniu, vėl nuplauti ir apdžiovinti. Aptepti aliejumi. Kepti grilyje vartant ir kartkartėmis tepant aliejumi, kol
apskrus. Dubenyje išmaišyti grietinę, citrinos sultis, druską ir pipirus, sudėti iškeptus porus taip, kad grietinė juos pridengtų ir palikti 2-3 val. kambario temperatūroje. Patiekti papuoštus žaliomis petražolėmis.
|
|
|
|
|