Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
gidas sugrįžo,
gidas,
auksinis raktas,
gyvalazdė,
matavimo pratimai,
sovietų sąjunga,
pilies,
pilis,
gabijos,
kolekcos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Data, kada baigtas tirti? mogaus genomas,
Spalvine baltymu reakcija, kai pridejus vario drusku ir NaOH, baltymu tirpalai nusida? o violetine spalva,
Reakcija, kai sildant baltymus su koncentruota azoto rugstimi, tirpalas nusida? o geltona spalva,
Dideles molekulines mases organines med? iagos, sudarytos is aminorugsciu, sujungtu peptidiniu rysiu,
Kitas baltymo pavadinimas,
S. Nėries g., Kulautuvos mstl., Kauno r. sav.,
Sodų g., Kulautuvos mstl., Kauno r. sav.,
Šermukšnių g., Kulautuvos mstl., Kauno r. sav.,
Tulpių g., Kulautuvos mstl., Kauno r. sav.,
V. Augustausko g., Kulautuvos mstl., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kiaulės liežuvis 2 kiaulės ausys 1 morka 0,25 šaukštelio maltų juodųjų pipirų prieskonių druskos
Gaminimas: Liežuvį išverdame su prieskoniais. Ausis paverdame 20 min. Į
jas įvyniojame pipirais įtrintą liežuvį ir šiaudeliais supjaustytą morką. Šį vyniotinį susukame į maistinę plėvelę, perrišame virvele ir verdame su prieskoniais. Karštą vyniotinį paslegiame ir atšaldome. Užkandį patiekiame su majonezu ar krienais.
|
|
|
|
|
|