Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Valstybe, kurios sostine Dusanbe,
Valstybe, kurios sostine Kanbera,
Valstybe, kurios sostine Kigalis,
Valstybe, kurios sostine Mbabane,
Valstybe, kurios sostine Pchenjanas,
Ateities g., Ąžuolų Būdos k., Kazlų Rūdos sav.,
Ąžuolų g., Ąžuolų Būdos k., Kazlų Rūdos sav.,
Ežero g., Ąžuolų Būdos k., Kazlų Rūdos sav.,
Gėlių g., Ąžuolų Būdos k., Kazlų Rūdos sav.,
Lauko g., Ąžuolų Būdos k., Kazlų Rūdos sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 150g fetos 8 griežinėliai karštai rūkytos kiaulienos nugarinės 4 porų stiebai 2 šaukštai alyvuogių aliejaus Agurkas 2 šaukštai liesos grietinės kelios raudonėlių
šakelės
Gaminimas: Fetą supjaustykite stambiais kubeliais, nuplautų ir nusausintų porų baltąją dalį - maždaug 2 cm ilgio gabalėliais. Fetos kubelius susukite į mėsos griežinėlius ir pakaitomis su porų gabalėliais suverkite ant medinių iešmelių. Iš visų pusių (kol apskrus mėsos
griežinėliai) apkepkite karštuose riebaluose. Išgriebusi papuoškite raudonėlių šakelėmis. Tiekite su šiaudeliais pjaustytais šviežiais agurkais, pagardintais maltais juodaisiais pipirais, druska ir grietine.
|
|
|
|
|