Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
5120. com,
mineskarf,
kotas,
kirtiklio kotas,
kirtiklis,
amerikos nusikaltimai,
ligo taurė,
gubernatoriaus zaidimas,
220 volt,
jurgita zakaikaite,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Melioratorių g., Biržų m., Biržų r. sav.,
Mėtų g., Biržų m., Biržų r. sav.,
Minties g., Biržų m., Biržų r. sav.,
Naujamiesčio g., Biržų m., Biržų r. sav.,
Obelaukių g., Biržų m., Biržų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g jautienos nugarinės 200 g mėlynųjų slyvų jautienos prieskonių mišinio smulkintų rozmarinų 1 citrinos sulčių 1 šaukštelis cukraus 1 žiuosnelis druskos 3 šaukštai
aliejaus kepimui
Gaminimas: Filė nuplauname ir nusausiname. Sumaišome druską, cukrų, jautienos prieskonius, rozmarinus ir citrinos sultis. Mišiniu gerai įtriname mėsą. Palaikome šaldytuve apie 10 minučių. Paruoštą mėsą dedame į “kepimo rankovę”. Į ją įpilame šiek tiek
aliejaus ir sudedame slyvas arba įpilame jų sulčių. Kepame 220 laipsnių temperatūroje apie 50 minučių. Iškepusią mėsą atvėsiname. Laikome šaldytuve 6 valandas. Tuomet supjaustome griežinėliais ir tiekiame.
|
|
|
|
|