Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
gubernatoriaus zaidimas,
220 volt,
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Skarbo g., Mikalaučiškių k., Kaišiadorių r. sav.,
Slajos g., Mikalaučiškių k., Kaišiadorių r. sav.,
Cerkvės g., Mūro Strėvininkų k., Kaišiadorių r. sav.,
Mokyklos g., Mūro Strėvininkų k., Kaišiadorių r. sav.,
Rūmų g., Mūro Strėvininkų k., Kaišiadorių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai:
300 g jaučio kepenų 200 ml pieno 2 kiaušiniai 60 g manų kruopų 1 - 2 šaukštai krakmolo šviežių smulkintų krapų Maltų
pipirų druskos aliejaus
Gaminimas: Kepenis nuvalome, nuplauname ir nusausiname. Supjaustome 0,5 cm. storio lazdelėmis, užpilame pieno ir palaikome apie 2 valandas, Kepenėles išgriebiame iš pieno. Ant jų suberiame manus, krakmolą, smulkintus krapus, įmušame kiaušinius,
pagardiname pipirais, pasūdome. Gerai sumaišome. Iš mėsos padarome sklindžių formos “paplotėlius”. Dedame į įkaitintą aliejų. Kepame trumpai, kol apskrunda, iš abiejų pusių. Valgome kaip karštą arba kaip šaltą užkandį. Tiekiame su pakepintu batonu ir įvairiomis daržovėmis.
|
|
|
|
|