Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
vcėžjys,
dailios formos kaulas,
kur rasti kaulą,
kaulas,
kaulą,
gidas sugrįžo,
gidas,
auksinis raktas,
gyvalazdė,
matavimo pratimai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vingio g., Babrungo k., Plungės r. sav.,
Žalioji g., Babrungo k., Plungės r. sav.,
Žemaitijos g., Babrungo k., Plungės r. sav.,
Gimbučių g., Berenių k., Plungės r. sav.,
Pempinės g., Berenių k., Plungės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai:
300 g jaučio kepenų 200 ml pieno 2 kiaušiniai 60 g manų kruopų 1 - 2 šaukštai krakmolo šviežių smulkintų krapų Maltų
pipirų druskos aliejaus
Gaminimas: Kepenis nuvalome, nuplauname ir nusausiname. Supjaustome 0,5 cm. storio lazdelėmis, užpilame pieno ir palaikome apie 2 valandas, Kepenėles išgriebiame iš pieno. Ant jų suberiame manus, krakmolą, smulkintus krapus, įmušame kiaušinius,
pagardiname pipirais, pasūdome. Gerai sumaišome. Iš mėsos padarome sklindžių formos “paplotėlius”. Dedame į įkaitintą aliejų. Kepame trumpai, kol apskrunda, iš abiejų pusių. Valgome kaip karštą arba kaip šaltą užkandį. Tiekiame su pakepintu batonu ir įvairiomis daržovėmis.
|
|
|
|
|
|