Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mėtų g., Šveicarų k., Vilniaus r. sav.,
Paparčių g., Šveicarų k., Vilniaus r. sav.,
Plytininkų 1-oji g., Šveicarų k., Vilniaus r. sav.,
Plytininkų 2-oji g., Šveicarų k., Vilniaus r. sav.,
Pušų g., Šveicarų k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 10 g džiovintų grybų 50 g stambių avižinių dribsnių 1 morka, 1 saliero gumbas Gabalėlis petražolės šaknies 1 svogūnas 0,5 šaukšto
sviesto Druska Žalumynas
Gaminimas: Džiovintus grybus nuplauname, sudedame į puodą, užpilame vandeniu ir išverdame. Išvirusius grybus išgriebiame ir supjaustome plonais šiaudeliais. Prieskonines daržoves ir svogūną supjaustome mažais kubeliais, pakepiname svieste ir
sudedame į sultinį. Avižinius dribsnius perplauname karštu vandeniu, suberiame į verdantį sultinį ir 20-25 min. verdame ant silpnos ugnies. Baigiant virti, sudedame supjaustytus grybus, pasūdome. Tiekdami į sriubą įberiame žalumynų.
|
|
|
|
|