Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Jaunimo g., Butėnų k., Radviliškio r. sav.,
Saulėtekio g., Butėnų k., Radviliškio r. sav.,
Taikos g., Butėnų k., Radviliškio r. sav.,
Ąžuolo g., Dapšionių k., Radviliškio r. sav.,
Kiršino g., Dauderių k., Radviliškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg smulkios žuvies (pūgžlių, ešerių) 3 laurų lapai 3 svogūnai kvapniųjų ir karčiųjų pipirų žirnelių 1 gvazdikėlis druskos 150 g grietinės 50 g sviesto 3 šaukštai miltų 1
citrina Petražolių lapeliai Krapai
Gaminimas: Ant puodo dugno sudedame laurų lapus, nuluptus stambiais griežinėliais supjaustytus svogūnus, pipirus, gvazdikėlį. Po to sudedame neskustas išdarinėtas smulkias žuveles, pasūdome, užpilame karštu vandeniu ir verdame 1 val. ant
silpnos ugnies. Putas nugraibome. Išvirusias žuvis atsargiai išimame, sultinį perkošiame, paskaniname svieste pakepintais miltais, grietine. Tiekdami į stalą, į lėkštę su sriuba įdedame petražolių lapelių, krapų, citrinos ir žuvį. Tiekiame su pakepinta balta duona.
|
|
|
|
|