Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Liepų g., Liucinavo k., Marijampolės sav.,
Liucinavo g., Liucinavo k., Marijampolės sav.,
Pakrantės g., Liucinavo k., Marijampolės sav.,
A. Juozapavičiaus g., Liudvinavo mstl., Marijampolės sav.,
Alytaus g., Liudvinavo mstl., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,5 kg avienos krūtinėlės 1,5 l vandens 1 česnakas 2 šaukštai acto 2 kiaušiniai druska 2 bulvės Krapai
Gaminimas: Avieną nuplauname, dedame į puodą, užpilame
vandeniu, pasūdome ir užverdame. Verdame, kol mėsa pasidaro minkšta. Mėsą išgriebiame, supjaustome mažais gabaliukais ir vėl sudedame į sultinį. Suspjaustome nuskustas bulves ir taip pat dedame į puodą. Paverdame tiek, kad bulvės išvirtų ir nukeliame nuo ugnies. Pasiruošiam atskirą indą.
Česnaką nulupame, sutriname, įpilame acto, įmušame kiaušinius, gerai išplakame ir supilame į sriubą. Paverdame pora minučių ir tiekiame, pabarstydami krapais.
|
|
|
|
|