Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ryto 4-oji g., Lyverių k., Klaipėdos r. sav.,
Ryto g., Lyverių k., Klaipėdos r. sav.,
Skinijos g., Lyverių k., Klaipėdos r. sav.,
Upės 1-oji g., Lyverių k., Klaipėdos r. sav.,
Upės 2-oji g., Lyverių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 ml jautienos sultinio 80 g raudonųjų kopūstų 30 g porų 80 g bulvių 20 g konservuotų žirnelių 2 šaukštai alyvuogių aliejaus 2 šaukštai grietinės
Gaminimas: Porą
supjaustykite griežinėliais, pakepinkite karštuose riebaluose ir sudėkite į užvirusį sultinį. Suberkite smulkintus kopūstus, kubeliais pjaustytas bulves ir virkite apie 7 minutes. Sumeskite konservuotus žirnelius ir dar kelias minutes pavirinkite. Išpilstykite į dubenėlius, įdėkite po šaukštą
grietinės.
|
|
|
|
|