Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Stoties g., Pilviškių mstl., Vilkaviškio r. sav.,
Šešupės g., Pilviškių mstl., Vilkaviškio r. sav.,
Vaitų g., Pilviškių mstl., Vilkaviškio r. sav.,
Vasario 16-osios g., Pilviškių mstl., Vilkaviškio r. sav.,
Vilkaviškio g., Pilviškių mstl., Vilkaviškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 ml jautienos sultinio 80 g raudonųjų kopūstų 30 g porų 80 g bulvių 20 g konservuotų žirnelių 2 šaukštai alyvuogių aliejaus 2 šaukštai grietinės
Gaminimas: Porą
supjaustykite griežinėliais, pakepinkite karštuose riebaluose ir sudėkite į užvirusį sultinį. Suberkite smulkintus kopūstus, kubeliais pjaustytas bulves ir virkite apie 7 minutes. Sumeskite konservuotus žirnelius ir dar kelias minutes pavirinkite. Išpilstykite į dubenėlius, įdėkite po šaukštą
grietinės.
|
|
|
|
|