Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Šermukšnių g., Kulių k., Klaipėdos r. sav.,
Šienpjovių g., Kulių k., Klaipėdos r. sav.,
Tulpių 1-oji g., Kulių k., Klaipėdos r. sav.,
Tulpių 2-oji g., Kulių k., Klaipėdos r. sav.,
Tulpių 3-oji g., Kulių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 ml jautienos sultinio 80 g raudonųjų kopūstų 30 g porų 80 g bulvių 20 g konservuotų žirnelių 2 šaukštai alyvuogių aliejaus 2 šaukštai grietinės
Gaminimas: Porą
supjaustykite griežinėliais, pakepinkite karštuose riebaluose ir sudėkite į užvirusį sultinį. Suberkite smulkintus kopūstus, kubeliais pjaustytas bulves ir virkite apie 7 minutes. Sumeskite konservuotus žirnelius ir dar kelias minutes pavirinkite. Išpilstykite į dubenėlius, įdėkite po šaukštą
grietinės.
|
|
|
|
|