Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
gidas sugrįžo,
gidas,
auksinis raktas,
gyvalazdė,
matavimo pratimai,
sovietų sąjunga,
pilies,
pilis,
gabijos,
kolekcos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Nedidelis karo laivas, ginkluotas artilerija, plaukiojantis netoli kranto, seklumose, upese,
Patranka aptarnaujantis kareivis, artilerijos eilinis,
Uzdengti laidojimo indai, i kuriuos, balzamuojant mirusiji, buvo dedami jo viduriai,
Styginis karelu ir suomiu liaudies muzikos instrumentas,
Muz. kurinio teksto intonavimo budas; pasizymi daininga melodika,
Volungės g., Užliedžių k., Kauno r. sav.,
Voverių g., Užliedžių k., Kauno r. sav.,
Žemaičių g., Užliedžių k., Kauno r. sav.,
Žuvėdrų g., Užliedžių k., Kauno r. sav.,
Pamiškės g., Užupių k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 nedidelės kiaulės kojos arba šonkauliukų 300 g šviežių arba šaldytų žaliųjų žirnelių (konservuoti netiks) 2 svogūnai, keletas kadagio uogų (galima pakeisti ir sausu mišiniu), 2 lauro
lapai, 1 arbatinis šaukštelis marinato, druskos. daržovių
Gaminimas: Perinkite žirnius , gerai nuplauti šaltu vandeniu, iberkite prieskonius ir virti tol, kol suminkštės. Kiaulės kojas užpilti vandeniu, įdėti lauro lapų, susmulkintus svogūnus ir virti 1 val. Ištraukti
kojas. Žirnius sutrinti per sietelį, sudėti į didelę lėkštę kartu su kiaulės kojomis. Garnyrui tinka virtos bulvės, morkos padažui - garstyčios.
|
|
|
|
|
|