Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žalumos 28-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žalumos 29-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žalumos 3-ioji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žalumos 30-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žalumos 4-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: maltų juodųjų pipirų 5 šaukštai aliejaus 300 g menkių arba kitokių žuvų filė 4 citrinos 4 česnako skiltelės bazilikų druskos
Gaminimas: Supjaustikyte česnakus
griežinėliais, užpilkite aliejumi, palaikykite 3h. Išspauskite vienos citrinos sultis, ir apšlakstykite žuvis ir palikite jas valandą marinuotis. Likusias citrinas supjaustykite griežinėliais. Ant iešmelių pakaitomis verkite žuvų gabaliukus ir citrinų pusgriežinius. Keptuvėje įkaitinkite česnakinį
aliejų (česnakus išėmę), iš visų pusių apkepkite jame vėrinukus, sūdykite juos, barstykite pipirais, bazilikais ir tuoj pat tiekite. Galite pridėti ir paprikos griežinėlių (bandžiau tik kartą).
|
|
|
|
|