Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tilto g., Žagarės m., Joniškio r. sav.,
Tuopų Tak., Žagarės m., Joniškio r. sav.,
Uolos g., Žagarės m., Joniškio r. sav.,
Upelio Tak., Žagarės m., Joniškio r. sav.,
Upės g., Žagarės m., Joniškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg bet kokios žuvies 200 g rūkytų lašinių druskos molio
Gaminimas: Žuvis neskutama, tik nuplaunama, išsrodžiama ir nusausinama. Paskui ji įtrinama druska, prikemšama plonai
supjaustytų lašinių, suvyniojama į pergamentinį popierių ir plonai aptepama moliu. Kepama lauže arba židinyje ant žarijų. Prie žuvies paduodama raugintu agurkų arba citrinos.
|
|
|
|
|