Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pvp,
nanoferma,
pazintys vyresniems,
igor,
varzybu sala,
kaimynai,
seksui,
jurgita zakaite,
aurimas mufasa,
56+5=,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mituvos g., Jurbarko m., Jurbarko r. sav.,
Mituvos Sodo 1-oji g., Jurbarko m., Jurbarko r. sav.,
Mituvos Sodo 2-oji g., Jurbarko m., Jurbarko r. sav.,
Mokyklos g., Jurbarko m., Jurbarko r. sav.,
Muitinės g., Jurbarko m., Jurbarko r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Antis, 800 gramų Sviestas, 2 šaukštai Grietinė, 4 šaukštai Morkos, 1 vienetas Svogūnai, 1 vienetas Petražolės, 1 vienetas Juodieji pipirai, truputį Lauras, truputį Druska,
truputį
Gaminimas: Išdarinėta antis stambiais gabalais supjaustoma ir išverdama daržovių ir prieskonių sultinyje. Tada supjaustoma smulkiau ir, išėmus stambius kaulus, apkepinama svieste, kol gražiai pagels. Tiekiama sudėta į pašildytą pusdubenį, užpilta tirpintu sviestu ir
grietine. Kartu tiekiama bulvių ar kitų daržovių tyrės, marinuotų grybų, šviežių kopūstų salotų.
|
|
|
|
|