Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
ziemos dziaugsmo sala,
nauja sala,
smelio akmuo,
jaucio rago kriaukles,
visos kolekcijos,
akmenu kolekcijos,
kas duoda fosiju,
fosilijos,
akmenu kolekcija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Zmogus, kuris apgaules budu daro sau gera,
Zmogus, kuris dedasi turis rafinuota skoni, aklai besilaikantis madingu manieru ir besipuikuojantis tariama erudicija,
Zmogus, kuris laikosi krastutiniu paziuru,
Zmogus, kuris mokosi aukstojoje mokykloje,
Zmogus, kuris pasakoja,
J. Tallat-Kelpšos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
J. Tiškevičiaus g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
J. Treinio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
J. Tumo-Vaižganto g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
J. Vitkaus-Kazimieraičio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Lašiša, filė (sūdyta) Ryžiai Jūros dumblių lapai Nori Vasabi Sojos padažas Lydytas sūris, Filadelfijos, tepamas Agurkai Actas, ryžių Citrinos,
skiltelės Cukrus Druska
Gaminimas: Juostelėmis supjaustome lašišą bei agurką. Išverdame ryžius. Reikės 200 g ryžių ir 275 g vandens. Ryžiams užvirus, puodą uždenkite ir pavirkite apie 5 min. Tada nuimkite nuo viryklės, nupilkite vandenį ir palaikykite 10 min. Dabar apipilkite
ryžius tokiu padažu: 1 šaukštas cukraus 1 šaukštas druskos 2 šaukštai ryžių acto visa tai sumaišius, kaitinkite, kol ištirps druska su cukrumi. Padažu užpilti ryžiai atvėsinami ir galima pradėti ruošti suši. Pasiruoškite indą šalto vandens, kuriame pašlapinsit rankas,kad prie jų
neliptų ryžiai. Taigi, pavilgę rankas, ant dumblių lapo tolygiai dėkite ryžių sluoksnį, vis paspausdami juos. Palikite vieną dumblio lapo kraštą neuždengtą ryžiais - ta vieta bus sulipinamas ritinėlis. Tuomet apverskite viską, kad dumblio lapas liktų viršuje (ryžiai apačioje) ir juostele per dumblio
vidurį dėkite įdarą - agurko, lašišos juosteles bei sūrį. Nepridėkite per daug - taip sušis bus tvirtesnis. Bambukinio kilimėlio pagalba susukite ritinėlį ir patepę tuščią dumblio kraštą vandeniu, suklijuokite. Apvoliokite suši ritinėlį ikruose ir vandeniu pašlapintu aštriu peiliu supjaustykite 8
lygiais gabalėliais.
Sušio gabalėlis pašlakstomas citrinos sultimis ir valgomas pavilgius į sojos padažą, sumaišytą su vasabi.
|
|
|
|
|
|