Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žardupės g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Žemaičių g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Žemynos g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Žiedų skg., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Žilvičių g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Majonezas, 1 stiklinė Obuolių sultys, 1 šaukštas Pienas, 2 stiklinės Silkė, 2 vienetai
Gaminimas: Daugelio mėgstamas užkandis — silkė padaže. Silkė išskrodžiama ir, atsižvelgiant į
jos kokybę, sūrumą, pamirkoma 3— 24 val. vandenyje, šaltoje arbatoje arba piene (arba iš pradžių vandenyje, vėliau piene). Išmirkyta silkė nulupama, išimami kaulai ir ašakos, supjaustoma 1 cm pločio gabaliukais, sudedama į silkines ir užpilama padažu.
Padažas: Stiklinė majonezo,
sumaišyto su šaukštu obuolių sulčių.
Galima naudoti ir kitus padažus: Stiklinė majonezo, sumaišyto su 50 g juostelėmis supjaustytų marinuotų baravykų.
ARBA
Stiklinė majonezo, sumaišyto su smulkiai supjaustytu pomidoru.
|
|
|
|
|