Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Aušros g., Švėkšnos mstl., Šilutės r. sav.,
Bažnyčios g., Švėkšnos mstl., Šilutės r. sav.,
Brailio g., Švėkšnos mstl., Šilutės r. sav.,
Dariaus ir Girėno g., Švėkšnos mstl., Šilutės r. sav.,
Dobilo g., Švėkšnos mstl., Šilutės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Bulvės, 5 vienetai Kiaulienos lašiniai, 100 gramų Druska, pagal skonį Prieskoniai, bulvių, pagal skonį
Gaminimas: Bulves parinkite didesnes. Nulupkite, supjaustykite plonomis
juostelėmis. Geriausia - perpjovus per pusę, puselę supjaustyti išilgai, po to skersai - gausis gražios juostelės. Lašinius supjaustykite (geriausia jie būtų švieži, šaldyti). Pakepkite juos, kol išbėgs visi riebalai. Išgriebkite spirgus. Susidariusiuose riebaluose reikės kepti bulves. Daugeliui
taip keptos bulvės skaniau nei keptos aliejuje. Į įkaitintus riebalus sudėkite bulves ir ant silpnos ugnies kepkite pastoviai pamaišydami. Kepkite, kol bulvės paruduos ir įgaus oranžinę-rudą spalvą. Pasūdykite, paberkite bulvių prieskonių ir iškart valgykite. Taip keptos bulvės tinka ir
garnyrui. Bulves galima kepti (virti) ir didesniame kiekyje riebalų.
|
|
|
|
|