Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
maironio,
admirolo kelione,
rieses gimnazija,
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Istorijos filosofija,
Filosofinis ir metodologinis principas, reikalaujantis tirti daiktus ir reiskinius ju atsiradimo ir vystymosi poziuriu,
Sikulu vadas, kuris persikele (arba buvo isvytas) is Sicilijos ir apsigyveno prie Tiberio, krasta pavadines Italija,
Zydu rel. veikejas, pranasas,
Zemelapio linija, jungianti vietas su vienodu oro slegio pakitimu per tam tikra laika,
T. Ivanausko g., Ringaudų k., Kauno r. sav.,
Taikos g., Ringaudų k., Kauno r. sav.,
Tauro g., Ringaudų k., Kauno r. sav.,
Tėviškės g., Ringaudų k., Kauno r. sav.,
Vakarų g., Ringaudų k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Baklažanai, 3 vienetai Kiauliena, 400 gramų Jautiena, 400 gramų Kiaušiniai, 6 vienetai Aliejus, 180 gramų Pienas, 400 mililitrų Svogūnai, 1 vienetas Pomidorai, 3
vienetai Kvietiniai miltai, truputį Druska, pagal skonį Juodieji pipirai, pagal skonį Petražolės, smulkintos, truputį
Gaminimas: Nusausinti baklažanai palaikomi karštoje orkaitėje, kol susiraukšlėja odelė. Po to ji nulupama. Baklažanai jokiu būdu neturi apsvilti. Be to,
jų negalima lupti metaliniu peiliu, kad nepasikeistų spalva. Nulupti baklažanai supjaustomi juostelėmis, pasūdomi ir truputį palaikomi. Su šaukštu aliejaus patroškinami smulkiai supjaustyti svogūnai ir skiltelėmis supjaustyti pomidorai. Po to jie nukeliami nuo ugnies ir apibarstomi trupučiu pipirų
bei smulkiai supjaustytomis petražolėmis. Baklažanai truputį nuspaudžiami, apdžiovinami, pavilgomi kiaušinyje, pavoliojami miltuose ir apkepinami įkaitintame aliejuje. Į formą pasluoksniui sudedami baklažanai ir malta mėsa. Viršuje turi būti baklažanai. Likusieji 5 kiaušiniai suplakami, sumaišomi su
pienu ir supilami ant paruošto patiekalo. Kepama orkaitėje maždaug 1 val. Apkepas turi apsitraukti auksine geltona plutele. Jis paduodamas su tuo pačiu indu, kuriame kepė. Atskirai patiekiamos lapinės salotos.
|
|
|
|
|